Leden-voordeel

Faillissementen

Op deze pagina tonen wij alle recente insolventies in de sportbranche. Niet alleen nieuwe faillissementen, surseances of schuldsanering worden getoond, maar ook alle wijzigingen en beëindigingen. Dit overzicht wordt dagelijks bijgewerkt en is ontwikkeld in samenwerking met Faillissementen.com, de meest actuele en complete database op het gebied van insolventies.

FGHS Logistiek

Logistiek is een grote kostenpost voor leveranciers. Logistieke kosten worden in grote mate beïnvloed door schaalgrootte. Zeker voor transport geldt dat hoe meer je bundelt, hoe goedkoper het wordt. In de versnipperde logistieke wereld van de FGHS leden en haar afnemers is dan ook veel te halen. En daarbij gaat het niet alleen om het financiële voordeel, maar wordt er ook ‘en passant’ duurzame logistiek bedreven.

fghs-branche-samenwerking-in-logistiek

Partner van de FGHS op het gebied van logistieke besparingen: Greenway

www.greenway-logistics.com

logistiek@fghs.nl

greenway-logistics

 

FGHS Logistiek – FGHS Vrachtloket

Uit de samenwerking met Greenway is een mooi product ontstaan. De FGHS heeft een FGHS vrachtloket (fghs@vrachtloket.nl, 033-8700203) waar leden hun ad hoc transportvragen neer kunnen leggen. Vooral voor luchtvrachten, maar ook voor wegtransporten en zeevrachten blijkt het vrachtloket interessant. Aanvragen worden bij wel 10 kwalitatief goede aanbieders neergelegd, zodat de beste prijs eruit rolt. Hierbij geldt dat hoe meer deelnemers we hebben, hoe sterker ons collectief wordt.

fghs@vrachtloket.nl

 

FGHS Trade & Finance

Voor de leden van de FGHS is een aantal branche-specifieke producten op financieel gebied ontwikkeld. Kredietverzekering ter bescherming van non-betaling risico’s, financiering van werkkapitaal en advisering op het gebied van werkkapitaalmanagement en creditmanagement.

folder-Trade & Finance

Trade & Finance partner van de FGHS: XOLV

www.xolv.nl

paul@xolv.nl

xolv-logo

Partner van de FGHS op het gebied van Goederentransportverzekering: Boelaars&Lambert

FGHS heeft een samenwerkingsverband met Boelaars & Lambert Groep registermakelaars in Assurantiën. Deze gerenommeerde Rotterdamse verzekeringsmakelaar is vooral actief op het gebied van zakelijke risico advisering waarbij één van de specialismes logistieke risico’s is. De onderneming bestaat inmiddels bijna een eeuw. De FGHS is er van overtuigd dat haar leden voordeel kan worden geboden bijvoorbeeld door de collectieve FGHS goederentransportverzekering en dat deze verzekering een uitstekende aanvulling vormt op de logistieke diensten die reeds aan de FGHS leden wordt geboden.

www.boelaarsenlambert.nl

edwin.oostrum@boelaarsenlambert.nl

 

Partner van de FGHS met betrekking tot Douane en internationale handel: CSI International

De medewerkers van CSI zijn werkzaam geweest bij de Nederlandse douane (o.a. Landelijk Waardeteam) voordat zij de overstap hebben gemaakt naar één van de vier grote belastingadvieskantoren. Ook hebben zij gewerkt als manager Global Trade Compliance bij een grote multinational. Vanuit de ervaring en kennis die zij daar hebben opgedaan is CSI opgericht. Zij bezitten naast een groot netwerk bij de Nederlandse douane ook over grote ervaring met douaneadvisering en het procederen voor multinationale bedrijven bij de Douanekamers van de rechtbank Haarlem en het Gerechtshof Amsterdam en het College van Beroep voor het bedrijfsleven. CSI kan u helpen bij al uw problemen op het gebied van douane en internationale handel. Het unieke van CSI is dat u met CSI vaste prijsafspraken kunt maken op basis van de te
verwachte inzet of op basis van een percentage van de te besparen kosten. Dit maakt CSI uniek ten opzichte van de reguliere advies- en advocatenkantoren. Ook kan CSI worden ingezet voor projecten op het gebied van douane en internationale handel. Naast vaste prijsafspraken kunt u ook vaste uurtarieven afspreken met CSI en met CSI
kunt u tevens afspraken maken op basis van “no cure no pay”.

www.csi-netherlands.com

ronald.hoekstra@csi-netherlands.com

 

CSIcustoms-logo

 

FGHS LEGAL DESK

Marree en Dijkshoorn is juridisch partner van de FGHS op het gebied van commerciële contracten / commerciële samenwerkingsverbanden, ondernemingsrecht (zowel vennootschapsrechtelijk als financieel), arbeidsrecht en huurrecht, met veel ervaring binnen en affiniteit met de sport- en fashionwereld: Marree & Dijxhoorn advocaten

Elke vrijdag tussen 09:00 en 10:00 uur houdt Margot van Camp een telefonisch spreekuur en beantwoordt zij alle juridisch inhoudelijke vragen van FGHS-leden.

Indien u een vraag heeft en u deze graag wilt voorleggen aan Margot van Camp, dan kunt u zich HIER aanmelden.

www.mend.nl

m.vancamp@mend.nl

marree-dijxhoorn

 

FGHS Academy

De FGHS houdt met regelmaat branchegerichte seminars/masterclasses en workshops voor haar leden. Diverse segmenten komen aan bod: marketing, financieel, juridisch, logistiek. Daarnaast worden er ook bedrijfsbezoeken georganiseerd buiten de branche, om juist van deze bedrijven te leren hoe zij met zaken omgaan waar de sport ook mee te maken heeft.

 

 

Ander voordeel

Zilveren Kruis Achmea:
Zorgverzekeringen van Zilveren Kruis
FGHS en Zilveren Kruis hebben goede afspraken gemaakt over de zorgverzekering. Zo kunnen we uw medewerkers en gezin een goede zorgverzekering aanbieden met 7,5 % korting op de basisverzekering en 10 % korting op de aanvullende verzekeringen.
Ook biedt Zilveren Kruis oplossingen waarmee u verzuim kunt voorkomen en werkt u samen met uw medewerkers aan gezondheid.
U kunt denken aan workshops, trainingen waarmee u uw medewerkers weer aan de slag helpt.
www.zilverenkruis.nl/fghs

 

Lyreco: korting op kantoorartikelen

 

ISPO: beursvoordelen

 

Lease Unlimited: leasen van auto’s

 

Word nu lid!  

FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers
FGHS - Brancheorganisatie voor Sportleveranciers

Belangenbehartiging

De FGHS bundelt de krachten van de leden. De FGHS treedt als gemeenschappelijke belangenbehartiger op als vertegenwoordiger in overlegsituaties met onder andere vertegenwoordigers van de Nederlandse sport(detail)handel, diverse inkoopcombinaties, het NOC*NSF en de bij haar aangesloten sportbonden, ministeries, overheidsinstanties en andere nationale en internationale organisaties. Voor de internationale belangenbehartiging is de FGHS lid van de WFSGI (wereldfederatie) en de FESI (Europese federatie).

Dienstverlening

De FGHS vervult een actieve, service gerichte en ondersteunende functie. De FGHS stelt bijvoorbeeld in vijf talen Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden ter beschikking en adviseert over de wijze waarop deze gebruikt kunnen worden.

Incasso

De leden hebben de mogelijkheid achterstallige vorderingen op debiteuren door de FGHS te laten incasseren. Dit gebeurt in principe op basis van ‘no cure, no pay’, waardoor de kosten voor de leden zeer beperkt kunnen blijven.

Advies

Leden kunnen bij de FGHS terecht voor sociaal, (bedrijfs)economisch en juridisch advies en andere informatie. Regelmatig worden conceptcontracten en andere juridische vragen voor advies en/of bemiddeling voorgelegd.

Salariswijzer

Eén keer in de twee jaar verstrekt de FGHS een benchmark wat er in de sportbranche voor verschillende functies en niveaus betaald wordt.

Nieuwsbrief

De FGHS heeft 1 keer per maand een digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staat actuele informatie over onze organisatie en nationale en internationale ontwikkelingen in onze branche. En informatie op onder andere sociaal, (bedrijfs)economisch en juridisch gebied.

Secties

Bekijk hier de secties die wij vertegenwoordigen voor onze leden.

Naar Secties

Financieel voordeel

De FGHS heeft diverse diensten in haar pakket waardoor de leden een return of investment zien.

Ledenvoordeel

 

samenwerkingsverbanden

Voor de internationale belangenbehartiging is de FGHS lid van de WFSGI (wereldfederatie) en de FESI (Europese federatie). Daarnaast is de FGHS lid van het Platform Ketendigitalisering, Europese Golfindustrie (EGIA), Fair Wear Foundation, en heeft zitting in de adviescommissie TMO, hogeschool voor Modemanagement en Fontys Hogeschool Tilburg. De FGHS behartigt zodoende de belangen van haar leden binnen allerlei verschillende organisaties en instanties en hier de stem van de industrie horen.

Lees meer