Event

Workshop RFID in de Sport

06.11.2019 - GS1 Amstelveen

Uitnodiging voor workshop RFID naar aanleiding van de vraag van de retailers om de goederen met RFID chip te gaan leveren.

In de omni-channel wereld speelt inzicht in de beschikbaarheid van producten een steeds belangrijke rol. Retailers vragen hun merkfabrikanten daarom om hun artikelen met een RFID label aan te leveren. Daarmee kunnen zij hun voorraadbetrouwbaarheid sterk verbeteren en kunnen supply chain processen soepeler verlopen.

Om te helpen bij een goed gebruik van van RFID organiseert GS1 in samenwerking met FGHS een workshop waar u antwoord krijgt op de volgende vragen:
0 Wat is RFID nu eigenlijk hoe werkt het?
0 Wat is een label, waar moet ik op letten?
0 Waar kan ik het aanbrengen?
0 Wat heb ik ervoor nodig (printer, scanner)?
0 Bij wie kan ik hiervoor terecht?
Theorie en achtergrond combineren we met een demo. Aan het eind van de workshop heeft u voldoende kennis om te kunnen starten met RFID.

Tijd en locatie
U bent van harte welkom bij GS1 in Amstelveen om 10.00 uur . De workshop is van 10:00 uur tot 16:00 uur: We sluiten af met een drankje en de mogelijkheid om nader kennis te maken met gelijkgestemden.

Aanmelden
Meld u uiterlijk 15 september 2019 aan om deel te nemen aan de workshop. De kosten zijn €450,- inclusief lunch en borrel. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Doelgroep
De workshop is voor bedrijven die willen gaan werken met RFID. Denk hierbij aan merkfabrikanten en leveranciers van sportartikelen, daarnaast natuurlijk ook retailers. Vanzelfsprekend zijn medewerkers van bedrijven die al met RFID werken en hun kennis willen verdiepen ook welkom.