Event

Webinar E-commerce in Duitsland – Met een klik de Duitse klant bereiken

28.04.2021 - Sport Business Center in Leusden

 

Het Webinar vindt plaats op woensdag 28 april 2021 van 09.30 uur – 11.00 uur.

U verkoopt uw producten via een webshop of u bent voornemens uw producten via een webshop te verkopen? Juist nu is de tijd om goede resultaten met online handel te boeken en internationale markten te bewerken.

Maar wist u dat als u een `Duits vlaggetje´, Duitse teksten of op uw website aangeeft wat de transportkosten naar Duitsland zijn, u zich al aan de Duitse wet- en regelgeving moet gaan houden? Het opzetten en inrichten van een website die o.a. gericht is op de Duitse markt moet aan een aantal juridische eisen voldoen.

Duitsland als grote afzetmarkt met z´n 83 miljoen inwoners biedt uitstekende business mogelijkheden. Door de corona-situatie heeft de e-commerce nog een extra boost gekregen.

In dit Webinar (voertaal Nederlands) krijgt u de nodige tools aangereikt om met succes de online handel in Duitsland in te stappen of om uw reeds bestaande processen te optimaliseren. U zult de nodige informatie ontvangen voor de ontwikkeling en uitbreiding van uw e-commerce bedrijf in Duitsland.

Dirk Vinken, directeur FGHS en  Dr. Romy Latka, Rechtsanwältin, it-recht/ functionaris gegevensbescherming bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater, zullen u tijdens het Webinar hierover informeren en tevens kunt u tijdens de presentatie uw vragen stellen.

Schrijf je hier in voor het gratis Webinar!

 

*Bij aanmelding ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot het Webinar. U hoeft het programma Teams niet op uw computer te installeren, u kunt deelnemen via een weblink.

 

Website: www.fghs.nl