Event

Seminar “Gebruik je brein optimaal “Met o.a. Victor Mids (Mindf*ck”)

15.11.2021 - AFAS Experience Centre, Leusden

Ga productiever en efficiënter werken
In dit unieke seminar met maar liefst 5 topsprekers, deelt onder meer breinexpert Victor Mids op een duidelijke manier hoe het menselijke brein werkt en hoe jij hier je voordeel mee kunt doen. Leer over fitheid van het brein, efficiëncy, misleiding, merkenvoorkeur, focus en onderbouwd met nieuwe wetenschappelijke studies. Zoveel mogelijk aangevuld met voorbeelden uit de praktijk, waardoor het direct toepasbaar is.

Na het volgen van dit seminar:

  • Ga je productiever en efficiënter werken
  • Ervaar je minder stress
  • Hou je veel meer tijd over
  • Voel je je vitaler
  • Laat je je minder misleiden door je brein
  • Begrijp je meer hoe je brein werkt

Uniek seminar met 5 topsprekers

Blok 1: Chantal van den Berg
Chantal leert je meer over het keuzegedrag van mensen in relatie tot het brein en neuromarketing-technieken in het dagelijkse leven. Dit doet zij wetenschappelijk onderbouwd.
Blok 2: Mark Tigchelaar
Mark leert je hoe je je aandacht kunt versterken, waardoor je efficiënter kunt werken. Ook leer je meer over het dichten van vier concentratie lekken, met als resultaat: meer rust en overzicht!
Blok 3: Erik Schoppen
Erik vertelt over ontwikkelingen binnen het nieuwe merkdenken, de werking van vertrouwen in het brein, gedragsverandering en duurzaam (merk)leiderschap.
Blok 4: Wouter de Jong
Wouter spreekt over mentale fitheid, sportschool voor de geest, breintraining als proteïne shake voor je hersenen.
Blok 5: Victor Mids
Victor deelt voorbeelden van breinmisleiding en hoe je dit positief kunt gebruiken. Bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ook deelt hij veel praktijkvoorbeelden en neuropsychologische experimenten, perceptie, ongemerkte beïnvloeding en communicatie.

Waar: AFAS Experience Centre, Leusden
Wanneer: maandag 15 maart 2021 van 9.30 tot 17.00 uur. Het is inclusief drankjes, verzorgde lunch en netwerkborrel.

Prijs: In samenwerking met Topspeakers heeft de FGHS een beperkt aantal kaarten weten te krijgen voor het seminar Gebruik je brein optimaal, De prijs is normaliter €395,- excl. BTW per seminar. Speciaal voor onze leden mogen we gratis een tweede seminar De kunst van het presteren” op 21 april 2020 a.s. met o.a. Hans van Breukelen aanbieden.

De speciale actieprijs voor leden van de FGHS is € 295,- ( voor 2 seminars). Dus 2 voor minder dan de prijs van 1!!  Kaarten bestellen kan viaactie@topspeakers.nl

 

Website: www.bestebusinessevents.nl/evenement/persoonlijke-effectiviteit/gebruik-je-brein-optimaal/