Event

Seminar Gateway-O | Rechtstreekse verkoop aan de Chinese consument

03.10.2019 - Sport Business Center in Leusden - The Legend

China, de grootste en snelst ontwikkelende markt ter wereld is interessant voor sport-ondernemers. Maar de complexiteit, de culturele verschillen, ons gebrek aan kennis en een andere manier van zakendoen, maakt China een moeilijk te veroveren markt. Online beginnen, is de beste eerste stap richting deze enorme markt. Het verlaagt je risico, verlaagt je investeringen, verhoogt je zichtbaarheid, verhoogt je verkopen en brengt je direct in contact met de consument.

FGHS volgt de ontwikkelingen op de voet en is recent een samenwerking aangegaan met Gateway-O, de eerste full service social commerce oplossing voor sport- en fashionbedrijven die hun collecties in China willen promoten en verkopen. Full service betekent dat alle marketing, logistiek, juridische en financiële aspecten geregeld worden vanuit een loket.

We nodigen u graag uit voor een seminar op donderdag 3 oktober a.s. Hier krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Chinese markt en de mogelijkheden van Gateway-O waarmee u de Chinese markt laagdrempelig kunt betreden.

 

Programma
09.30 uur Ontvangst
10.00 uur Opening|Dirk Vinken, FGHS
10.15 uur Digital learnings: spannende ontwikkelingen Chinese markt.
Inzichten in nieuwe retailmodellen vanuit technologie en communicatie Christiaan Eisberg
11.00 uur Pauze
11.15 uur Gateway-O: de digitale oplossing om de Chinese markt te betreden.
De eerste full-service social commerce oplossing voor fashion bedrijven naar China Taco Ubbink (Managing director Gateway-O)
11.45 uur Q&A
12.00 uur Einde

 

Het seminar is gratis voor FGHS-leden.

Klik hier om u aan te melden

 

Website: fghs.nl/