Event

FGHS Inspiratietour 2018

25.10.2018 - Sport Business Center in Leusden

 

Als FGHS willen wij onze leden altijd graag inspireren. Als brancheorganisatie zijn wij constant op zoek naar bedrijven die een interessante businesscase, marketingconcept en/of innovatief-disruptief model hebben. Graag willen wij dergelijke bedrijven met onze leden bezoeken omdat wij er van overtuigd zijn dat wij als sportindustrie heel veel van dergelijke branchevreemde bedrijven kunnen leren.

Een aantal bedrijven zijn in het verleden één op één bezocht, bijvoorbeeld; Mercedes Benz,  DAF, Facebook en Wehkamp. Vorig jaar zijn wij gestart met onze FGHS Inspiratietour en hebben wij in een luxe touringcar samen met diverse leden meerdere bedrijven op één dag bezocht, waaronder: Firma Hutten, Tripple Double en Jumbo. Dit was uiteindelijk een zeer succesvolle, leerzame en bovenal inspirerende dag. Reden te meer om deze dag ook dit jaar voor onze leden te organiseren. De “FGHS Inspiratie Tour 2018”!

Het zeer afwisselende programma ziet er als volgt uit :

08.00 uur:  gezamenlijk ontbijt  (met interessante “wordt wakker- presentatie” door …..)
10.00 uur:  bezoek hoofdkantoor Tony’s Chocolonely, Hier zal ons meer worden verteld over Tony’s missie: het maken van 100% slaafvrije chocolade. Hoe zij die grote missie bereiken? Maatschappelijk verantwoord ondernemen in optima forma! Aansluitend zal een rondleiding plaatsvinden.
12.00 uur:  bezoek Google Benelux , Floris van Peppel, senior account manager stratigic partnerships, zal ons meer vertellen over wat Google aan kennis en informatie heeft. Tijdens een korte workshop zal vervolgens uitgelegd worden hoe dit gebruikt kan worden om de vind- en zichtbaar op internet te vergroten.
14.00 uur:  bezoek Red Bull Nederland in Amsterdam. Hier zal Florian Roetheli, Country Sports Manager, het inspirerende verhaal doen waarom “the Bull never speaks”. Marketing op een andere en eigenzinnige manier!
15.45 uur:  bezoek Bierbrouwerij Poesiat & Kater in Amsterdam. Tour & tasting en daarbij het verhaal over de geschiedenis en groei van de brouwerij.
19.00 uur:  terug in Leusden.

Kosten voor deze dag: € 85,–  p/p ex BTW (incl. vervoer, inspiratie, ontbijt, kennis, lunch, plezier en netwerken).
Max. 2 personen per bedrijf.

Meld je hier aan!

Let op: de bus heeft een beperkt aantal plaatsen dus wie het eerst komt wie het eerst maalt! VOL=VOL

 

Website: fghs.nl/