Event

FGHS Inspiratie Tour

26.10.2017 - Leusden-Veghel-Eindhoven-Leusden

Als FGHS willen wij onze leden altijd graag inspireren. Als brancheorganisatie zijn wij constant op zoek naar bedrijven die een interessante businesscase, marketingconcept en/of innovatief-disruptief model hebben. Graag willen wij dergelijke bedrijven met onze leden bezoeken omdat wij er van overtuigd zijn dat wij als sportindustrie heel veel van dergelijke branchevreemde bedrijven kunnen leren.


Tot op heden zijn dit soort bedrijven één op één bezocht en heeft de FGHS eerder bijvoorbeeld Mercedes Benz (waarom ondersteunen zij de Amsterdam Fashion Week?, marketing) en DAF (lean manufacturing in de praktijk, innovatief) bezocht.
Nieuw is dat wij nu samen met de leden in een touringcar een aantal totaal verschillende inspirerende bedrijven/sprekers op één dag willen gaan bezoeken; de “FGHS Inspiratie Tour”!
De bedrijven/sprekers die wij zullen gaan bezoeken zullen een presentatie over /visie geven op onderwerpen die ook relevant zijn voor sportleveranciers/-merken maar dan vanuit een totaal andere invalshoek.

Het zeer afwisselende programma ziet er als volgt uit (ovb):

08.00 uur: gezamelijk ontbijt (met interessante “wordt wakker- lezing” door …..)
10.00 uur: bezoek hoofdkantoor Jumbo in Veghel. Hier zal Jeroen Janssen, Manager Customer Experience en verantwoordelijk voor de interactie tussen de klant en Jumbo een presentatie geven: “Customer Experience is de nieuwe winkel”,
12.00 uur: bezoek Triple Double Eindhoven. Hier zal Bob van Oosterhout zijn visie geven op de wereld van de sportmarketing. Aansluitend zal een lunch en rondleiding volgen in het SX gebouw. De oude glasfabriek van de Eindhovense multinational Philips is omgetoverd in een centrum voor sport, marketing en media.
15.00 uur: bezoek Hutten in Veghel. De bevlogen en sociaal betrokken ondernemer Bob Hutten zal vertellen over zijn leiderschapsstijl, hoe kun je als faciliterende leider mensen aan je binden? Tevens zal hij zijn inspirerende en bijzondere inzichten voor de toekomst met ons delen.
De middag zal worden afgesloten met een bezoek aan de Verspillingsfabriek waar weggeworpen voedsel een nieuwe bestemming krijgt en een borrel.
19.00 uur: terug in Leusden

Kosten voor deze dag: € 85,– p/p (incl. vervoer, inspiratie, ontbijt, kennis, lunch, plezier en netwerken).
Max. 2 personen per bedrijf.

Inschrijven voor dit event