Event

Dé Winteropening 2018 -2019

03.11.2018 - Solden

 

De skitest in Sölden is al vele jaren een begrip in de Nederlandse wintersportbranche en erg bekend bij leveranciers en winkeliers. Jarenlang werd dit event georganiseerd door de FGHS, de brancheorganisatie voor sportleveranciers in Nederland. Sinds 2016 is deze skitest ook opengesteld voor consumenten. Vanaf dit seizoen gaat dit event georganiseerd worden door Double Dutch in samenwerking met de FGHS.

Het winterevent gaat vanaf nu DE WINTEROPENING heten. DE WINTEROPENING zegt precies waar het op slaat, DE start van de winter! We hebben een fantastische warme zomer, maar de fanatieke wintersporter kijkt alweer uit naar de eerste verse sneeuw! Om daarvan te genieten kun je meegaan naar De Winteropening in Sölden. Op de Tiefenbachgletsjer wordt een enorm testcenter opgebouwd voor 4 fantastische dagen ski’s- en snowboards testen!

Optimaal advies

Alle leveranciers van ski’s en snowboards, maar ook diverse leveranciers van skihelmen, goggles en ander protectiemateriaal zijn zelf aanwezig met hun nieuwste producten en voor het beste advies!

 

Enorme snoepwinkel

In totaal staan er dan 1000 paar testski’s van de nieuwste modellen en voorzien van de nieuwste innovaties voor je klaar om getest te worden.

 

Zaterdag 3 t/m dinsdag 6 november 2018

Houd onze website in de gaten en boek snel, slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Website: www.doubledutchski.com