Nieuws

DRINGEND APPÈL OP PARTIJEN IN DE BEDRIJFSKOLOM

Zeist, 20 maart 2020

Herhaalde oproep tot onderlinge solidariteit en coulance

Oproep namens INretail, Modint, TBNL (Tuinbranche Nederland), ANWR-GARANT, CBM, FGHS, FNLS, VIMAGRO

Aan allen op wie deze boodschap betrekking heeft: in deze onverwachte, uitzonderlijke en ongekende zware tijd doen bovenstaande organisaties betrokken bij de retail bedrijfskolom een herhaald en dringend beroep op alle spelers in de diverse schakels in de keten: Sla de handen ineen, werk samen en sta niet tegenover elkaar!

In de nieuwe werkelijkheid van dit moment waarmee gedeald moet worden, is de noodzaak meer dan ooit aanwezig om samen en in onderling overleg de bedrijfskolom te stutten. Samen moeten we erover nadenken hoe wij de problemen en risico’s in de keten kunnen ondervangen, verdelen en compenseren, nu en in de toekomst.

Er is flexibiliteit, wederzijds begrip, visie, verantwoordelijkheid en solidariteit nodig. Alle partijen roepen wij nogmaals dringend op om het maximale te doen wat binnen ieders individuele vermogen en mogelijkheden ligt.

Partijen roepen wij daarom nogmaals op tot onderlinge solidariteit en coulance als het gaat om onder meer;

De situatie van dit moment is hectisch en de storm is niet zomaar voorbij, maar het perspectief van een gezonde en sterke keten die klanten en eindgebruikers van de gewenste producten kan en wil voorzien moet iedereen voor ogen houden

Gepubliceerd op: